Από πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα της Ocean Spray;

Τα προϊόντα της Ocean Spray μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, σε πόσο διάστημα μπορούν να καταναλωθούν οι χυμοί Ocean Spray;

Οι χυμοί Ocean Spray δεν περιέχουν συντηρητικά , γι αυτό και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας θα πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο. Για την καλύτερη γεύση και φρεσκάδα, είναι καλό να καταναλωθούν μέσα σε 4 μέρες. Παρακαλούμε ελέγξτε στη συσκευασία την ημερομηνία λήξης.

 

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορούν τα προϊόντα της Ocean Spray να αποθηκευτούν εάν δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα;

Τα προϊόντα που δεν έχουν ανοιχθεί και υπό κανονικές συνθήκες μπορούν να διατηρηθούν από 6 έως 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής τους. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το προϊόν. Παρακαλούμε ελέγξτε στη συσκευασία την ημερομηνία λήξης.

 

Οι χυμοί είναι παστεριωμένοι;

Ναι, όλοι οι χυμοί είναι παστεριωμένοι για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των καταναλωτών. Η διαδικασία παστερίωσης ελαχιστοποιεί την πιθανότητα βλαβερών βακτηρίων. Παρακαλώ, να τους διατηρείτε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα της συσκευασίας για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους.

 

Οι συσκευασίες σας είναι ανακυκλώσιμες;

Για τη συσκευασία των περισσότερων προϊόντων της Ocean Spray χρησιμοποιείται  ανακυκλώσιμο γυαλί, αλουμίνιο ή χαρτί, τα οποία και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

 

Πού μπορώ να βρω την διατροφική αξία των προϊόντων της Ocean Spray;

Όλα τα προϊόντα της Ocean Spray αναγράφουν τα συστατικά και τα διατροφικά στοιχεία στην πλαϊνή πλευρά της ετικέτας. Αυτές οι πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στο site μας, στην ενότητα Προϊόντα.